Com funciona un sistema d'aspiració centralitza

 

COMO FUNCIONA UN SISTEMA DE ASPIRACIÓN CENTRALIZADA

¿Què és una central d’aspiració?

Enllaç vídeo

Una central d´aspiració Cyclo Vac: és potent, silenciosa, eficient, amb poc manteniment, fàcil d´utilitzar i instal·lar.

La central d’aspiració se sol situar en algun armari, safareig o garatge, des d’on mitjançant una xarxa de canonades distribuïdes fins a les preses de l’habitatge, la mànega flexible es connecta posant en funcionament automàticament la central per efectuar el treball d’aspiració. Més potent que un aspirador portàtil, l’aspirador central Cyclo Vac us permet netejar eficaçment i en profunditat.

El sistema complet inclou diversos accessoris ultra pràctics com el recull molles automàtic, la mànega retràctil Retaflex, la mànega extensible WallyFflex, preses de disseny, tot pensat per optimitzar l’eficàcia del seu Cyclo Vac.

Sistemes de filtració eficaços i que s’adapten a totes les necessitats

Gràcies al seu sistema de filtració d’última generació, els nostres aspiradors centrals no rebutgen brutícia a l’aire i ofereix així un ambient més sa.

Aquests models, equipats amb una bossa d’un sol ús, són perfectes per a les persones al·lèrgiques a la pols o que prefereixen un manteniment net i ràpid. La bossa electrostàtica té una capacitat impressionant i empresona-la pols. Només cal substituir la bossa, sense embrutar-se les mans!

Aquests aparells satisfaran el seu costat ecològic. Amb els seus filtres rentables i reutilitzables, només n’hi haurà prou amb llençar les restes dipositades a la cubeta i no hi haurà bossa a canviar! Un procés ciclònic separa la pols de l’aire i el deixa anar directament al fons del dipòsit.

Els equips híbrids poden utilitzar-se amb bossa o sense, en qualsevol moment. Manca de temps per anar a comprar bosses? Cap problema, traieu el colze adaptador i l’aspirador ja està llest per aspirar, funcionant tan sols amb el filtre autonetejable.

Filtre de pols de carboni

El nostre sistema de filtre de carboni patentat que assegura una qualitat d’aire sense igual, únic al món, atrapa la pols fina produïda pel motor, que normalment es quedaria dipositat a la superfície de la unitat central.

La pols mai circularà dins de casa seva!